dimarts, 18 de novembre del 2008

Jo només menjo Cheesy Pops

No hi ha res en aquesta vida com fotre's entre pit i espatlla mig quilo de succedani industrial amb forma remota d'aliment i un bitllet directe a engreixar-nos la cansalada. McDonalds, Ben & Jerry's, Tele Pizza o Burger King són alguns dels popes d'aquesta nova cultura del menjar i si servissin galtes de vagabund als seus restaurants només hauríeu de dubtar entre demanar-les amb un bany de salsa de linx ibèric o acompanyades de cruixent de nen israelí a la metralla.
Ja fa un temps que Pizza Hut ha decidit omplir de joia les nostres anodines vides amb un producte que suposa l'evolució lògica de la massa farcida de formatge. L'anunci yankee, tota una cel·lebració de la lisèrgia, justifica per sí sol la ingesta del nou producte del senyor Hut, però imagino que estareu frisant per conèixer les característiques principals d'aquest brand new spawn.
La nova massa consisteix en una pizza convencional al voltant de la qual hi han disposats una munió de rollets farcits de formatge que aboquen indicriminadament la seva deliciosa i espessa càrrega sobre els ingredients centrals. A can Pizza Hut l'han batejat com a Cheesy Pops però a Jo només follo a pèl ens referim a ella com a pizza bukkakke.



PD: Jo només follo a pèl us informarà properament de l'especial Una setmana de merda.