dimecres, 12 de novembre del 2008

Jo només odio la frase "No us ha passat mai...?"

No us ha passat mai que un monologuista comença la seva actuació amb la pregunta No us ha passat mai...? i el tema en qüestió és una idiotesa de tal proporcions que acabes preguntan-te si el comediant és escòria i si està insultant al públic suposant que a tothom li passen les mateixes subnormalades que a ell?

A mi sí, constantment. Sobretot quan miro els monòlegs de la Paramount Comedy i m'indigno veient com el públic assenteix i riu a boca oberta amb les agudeses i ocurrències dels comediants. Sincerament, crec que la gent reacciona així sota coacció. Imagino que el regidor deu ser un ex-militar serbocroata curtit en l'exterminació de població infantil que apunta al públic amb una kalashnikov invitant-los amablement a partir-se la caixa amb l'imbècil de torn.
Prou d'imitacions de gitanos. Prou de queixar-se de l'arcaïsme del Teletext. Prou de rajar dels homes amparant-se en el feminisme més troglodita. Prou de buscar còmplices de la ineptitut pròpia.

És l'hora de l'Apocalipsis. Arriba l'àngel de l'Humort. The end is near. La revolution ne serà pas televisé. Bollycao. Envía politono al 7465. L'Holocaust us reconciliarà amb els monologuistes i la celebèrrima pregunta No us ha passat mai...?

Hahaha! Clar que sí Josef! Avui en dia ningú té problemes per programar el vídeo, però qui no té mil històries per contar sobre la típica filla que amaguem al soterrani per violar-la sistemàticament? Si és que ets la risa Josef. A veure si El Terrat et financia un show i li posen per nom "Deixeu que els nens s'apropin a mi".

PD: Internet és parca en imatges de portades d'en Teo. Quan n'aconsegueixi més prosseguiré amb la meva lluita per restablir l'estabilitat del continum espaciotemporal. Mentrestant, espero que gaudiu amb la sèrie Hardcore Stand-up Comedy Show. La fi del món pot esperar...