dimarts, 2 de desembre de 2008

Jo només faig fogueres amb la roba del H&M

La cadena de roba H&M està en auge, o almenys això dedueixo del fet que en plena crisi econòmica hagin obert dues fastuoses tendes noves al centre de Barcelona, àrea on ja disposaven de dos locals més antics. Tots sabem que s’hi ven a H&M: roba ultracool d’imitació i d’una qualitat paupèrrima. A la segona rentadora les prendes clamaran per una eutanàsia.
Sovint la gent es pregunta pel significat de les sigles H&M. Jo n’he sentit de tots els colors. Hombre & Mujer, Hoy & Mañana, Hèrcules & Medusa, Herpes & Meteorits, etc. Oficialment la cadena afirma que les sigles responen als noms de Hennes & Mauritz. És fals, us estan mentint. H&M significa Hijos de puta & Maricones.

Imagino que si escrigués en un diari seriós hauria de justificar la meva postura amb arguments sòlids. Però com que escric en un blog que va dedicar una setmana amb els seus set dies a escriure autèntiques subnormalades sobre la merda puc sostenir que H&M significa Hijos de puta & Maricones amb el pes de la meva pròpia autoritat.
Si no us convenç us proposo un repte. Entreu a un H&M, qualsevol, i proveu de trobar una persona, una de sola, davant la qual no penseu “És un fill de puta/marica”. Tota la gent que va als H&M pot classificar-se en aquestes dues categories i inclòs hi trobem subjectes que tranquil·lament pertanyen a les dues.
Anem a fer una prova. Aquí tenim una fotografia de les cues que van formar-se a Pasadena (Califòrnia) el dia que van obrir el primer H&M de la zona.


D’esquerra a dreta: filla de puta, filla de puta, filla de puta, filla de puta, filla de puta, filla de puta, filla de puta, filla de puta, marica, filla de puta, filla de puta, filla de puta, filla de puta.

Filla de puta, filla de puta.Òbviament, marica i fill de puta.