divendres, 9 de gener del 2009

Jo només regalo merdes

Ara ja han començat les rebaixes i totes aquelles persones contrariades amb els regals rebuts ja poden córrer a la tenda per bescanviar-los. Que una persona torni un obsequi que tu li has regalat és un fet que produeix ansietat perquè tu saps que el primer que farà serà buscar al tiquet de compra quin és el preu amb el que tasses la vostra relació. I si és una bona persona i no ha fa serà el dependent de la tenda qui li informarà el valor del teu regal. És un moment dur i, malauradament, molt habitual, ja que és molt difícil encertar un regal. Anem a veure quines han estat les pitjors idees d’aquest Nadal passat.


Una peça de roba
Abans encertaries les centúries d’antiguitat que acumula la duquesa de Alba que no pas la talla d’una persona el dia de Reis. Si no vols formar cues desesperants compraràs el regal amb molta antelació, però com bé sabeu la talla del personal durant les festes nadalenques és més inestable que unes maraques de nitroglicerina en mans de Michael J. Fox. El Nadal és com la travessia pel desert dels jueus però sense jueus, ni desert, ni fam centenària. O sigui que no s’hi assembla gens. En realitat guarda més semblança amb la primera de les 12 proves d’Astèrix: una infinitat d’àpats opípars que es succeeixen sense compassió. El sopar del 24, el dinar de Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any per partida doble i els extres que vagin sortint (sopars d’empresa, d’antics alumnes i d’Alcohòlics Anònims, entre d’altres).
Diuen que se li va proposar a Stephen Hawking que contribuís en la creació d’un aparell que prenent en consideració totes les variables alimentàries del Nadal esbrinés les derives del pes de cada persona. Però The Hawk és molt llest i ho va rebutjar perquè tenia tota la pinta de ser una autèntica subnormalada.


Tecnologia diversa
Aquí incloc càmeres de foto i de vídeo digitals, telefonia mòbil, ipods, reproductors de mp3, gadgets de tota índole i el regal estrella d’aquest nadal: decodificadors de TDT. Per alguna absurda raó en regalar tecnologia s’estableix un contracte tàcit segons el qual tu ets el responsable de respondre a qualsevol dubte que sorgeixi sobre l’aparell. Inoportunes trucades a mitjanit t’obligaran a concertar una cita per esborrar música de l’ipod, carregar bateries, sintonitzar antenes i altres tasques igual d’absurdes com de rutinàries. I no, amics, no, això és regalar temps. Per solucionar els dubtes d’ignorants ja estan els tècnics, que no tenen carrera ni tenen res.

Residus nuclears inestables
És una mala idea no només a nivell estètic sinó també higiènic perquè hi ha una alta probabilitat de que el receptor del regal contragui algun tipus de malaltia cancerígena. De fet, a no ser que tu i la població a uns 50 quilòmetres del regal vestíssiu habitualment uniformes antiradiació també és molt probable que desenvolupéssiu algun que altre tumor.

Un chupacabras
És una mala idea perquè a tenor de publicacions parapsicològiques com Más Allá el Chupacabras és tremendament hostil enfront éssers d’altres espècies. Però bé, si tenim en compte el poc prestigi del que gaudeixen aquestes publicacions també podria ser que chupacabras foti unes mamades de campionat. Aviseu-me si esbrineu alguna cosa al respecte.



La fortalesa àrtica del Dr. X
Molt mala idea a no ser que sigueu amics íntims del Dr.X. I de totes maneres no deixa de ser una idea pèssima perquè sempre hi haurà el típic Action Man fill de puta que li foti la casa enlaire en dos dies.

Un nen amb la síndrome de Down
Regal gens recomanable. A pesar de les seves particularitats mentals es consideren persones a nivell legal. Per tant, qualsevol transacció que les prengui com a objecte està perseguida per les forces de l’ordre.