dissabte, 23 de gener del 2010

Jo només tiro per la via legal


L'altre dia vaig tornar molt tard a casa. Havia sortit a caçar barrufets per fer-los servir d'esquer per atrapar pokémons salvatges, els quals utilitzo per alimentar a dos telettubies ensinistrats que faig servir per rastrejar socialistes, matar-los i fer-ne bistecs. La qüestió és que en arribar a casa vaig trobar-me davant la porta una noia de 15 anys a quatre grapes. Anava mig despullada, bruta i despentinada. Al voltant del coll hi duia un collaret i, atrapat entre les dents, se li veia un sobre rebregat. Vaig treure de la butxaca un barrufet moribund, vaig passejar-lo ostensiblement davant dels ulls de la noia i finalment vaig llençar-lo ben lluny. La pobra va obrir una boca desdentegada i va sortir rabent darrere el barrufet. Jo vaig aprofitar per agafar el sobre que li havia caigut i vaig entrar a casa sense massa inquietuds sobre el contingut i l'emisor del mateix. Només conec una persona suficientment decadent, maquiavèlica i malvada com per idear aquest sistema de comunicació.



No és el primer cop que en Jan Laporta lloga els meus serveis com a mercenari. Encara recordo quan em va demanar que canviés el diccionari de castellà d'en Johan Cruyff per un diccionari klingon. Ara, cada cop que l'holandès vol criticar al bo d'en Jan, ningú és capaç d'entendre un borrall del que diu. Però aquest cop el seu encàrrec era d'una naturalesa diferent. Tothom està al corrent de les vel·leitats polítiques d'en Jan. La presidència del Barça ja se li queda petita. Emperò, la feina que comporta el seu càrrec li impedeix pensar detingudament en una proposta política consistent. Així doncs, sol·licita els meus serveis per elaborar un primer esbòs de la constitució laportista. És una tasca complexa, així que us invito a esmenar-la i afegir articles i merda legal diversa.



Article 1. Queda totalment prohibit l'ús públic i privat de les paraules satanàs, infern, merda, puta, Avatar, imbècil, convergent, Real Madrid i country-panda. Els conceptes que abans designaven aquestes paraules seran referits per una sola paraula: sandrorossell.


Article 2. Lionel Messi està autoritzat a portar escopeta durant els partits del Barça, i utilitzar-la cada cop que algú intenti fer-li una entrada.

2.1. Excepcionalment, Messi disposarà d'una caixa de granades de fragmentació que podrà usar lliurement des de la banqueta.

2.2. Excepcionalment, quan Messi no estigui convocat, disposarà d'un rifle de franctirador amb 5 bales sempre i quan es presenti a la llotja acompanyat de dos menors en bikini.


Article 3. Queda anul·lada l'antiga divisió i contingut de les menjades: desdejuni, esmorzar, dinar, berenar, sopar i ressopor. A partir d'ara totes les menjades passen a dir-se "L'hora de Gargantua i Pantagruel" i consisteixen en uns entrants, primer i segon plat, postres, café, conyac, puro i prostiputa.

3.1. Els musulmans són lliures d'excercir el Ramadà, però enlloc del dejuni tenen l'obligació de menjar.

3.2. Tot home que es salti aquesta regla rebrà un tret a l'esternocleidomastoideo. Tota dona que se la salti li haurà d'oferir un entrepà de beicon a Joan Laporta i menjar-li la tita mentre ell endrapa el bocata. Quan en Jan acabi, la castigada haurà d'esperar-se de genolls a que en Jan li xarrupi les molles de pa i les restes d'oli que li han quedat damut del cap.

3.3. Menjar verdura i tofu es considera un crim.


Article 4. A qui no parli català se li transplantarà la llengua als genitals i viceversa.

4.1. L'única excepció seran els jugadors del F.C. Barcelona. A ells se'ls obligarà a assistir a un curset de tres hores desprès del qual hauran de ser capaços de dir "Bon profit", "Gràcies", "Acutxillar", "El fungol és axís", "Visca el Barça" i també "Visca Catalunya lliure". Aquesta figura legal excepcional rebrà el nom de Model d'integració lingüística.


Article 5. A Catalunya no s'hi construiran presons. Els criminals seran o bé executats in situ o bé expulsats a Espanya, que ja no es diu Espanya sinó Mordor.

5.1. Ser dona i lletja es considera crim. Se li denegarà l'aplicació dels drets humans i se la ubicarà dins la figura legal de Troll. Aquesta figura encara està per definir, però implica la prèvia ablació abans de ser expulsada a Mordor.


Article 6. El vestit regional català passa a ser una armadura de cavaller medieval amb una capa del Barça i una espasa en forma de polla. El menjar tradicional català passa a ser la sang de dona.


Article 7. Cada cop que el Barça guanyi (que serà SEMPRE) s'organitzarà una bacanal nacional. Joan Laporta es disfressarà de Bacus i serà transportat en palanquí per tot el territori català mentre regala llaunes de Moritz i entrepans de fetus humà amb all i julivert. Durant 24 hores regnarà l'anarquia amb algunes excepcions.

7.1. La paraula de Joan Laporta continua essent la la llei.

7.2. Tots aquells que amaguin una dona major de 12 anys a casa seran considerats criminals.

7.3. Queden prohibits els mètodes anticonceptius de qualsevol tipus.


Article 8. Si un buròcrata et molesta li pots disparar amb un bazoka.

8.1. Matar a un buròcrata amb qualsevol altra arma es considera crim, i implica la immediata expulsió a Mordor, prèvia aplicació de la pena de mort.