dilluns, 4 de gener del 2010

Jo només veig arribar l'Apopalipsis


Llegeixo a la que probablement és la web musical més putrefacta de la Història dels Genocidis que el segell Elefant Records treu el mercat una col·lecció de vinils anomenada New Adventures in Pop, on es pretén donar cabuda a noves propostes de grups novells afins al indie-pop, dream-pop i subnor-pop. I els encarregats d'encetar aquesta ofensa al bon gust són (compte que va) Papá Topo, produits per l'inestimable Guille Milkiway. Sé que molts estareu esgarrifats, però al cap i a la fi tots sabiem que era inevitable. Déu els cria i el vent els amuntega. I com que sé que molts esteu tous a resultes de la cojuntura nadalenca, us afegiré un reguitzell de dades sobre aquesta escòria musical i moral, a veure si us surt la bilis per tots els forats del cos. Bon any nou, sons of a bitch.

- Guille Milkigay perpetra una remescla del hit Oso Panda, la qual defineix com un "claro homenaje hecho a los discos con sintetizadores Moog de finales de los 60 con un toque country panda". Sí, el fill de puta ha dit COUNTRY PANDA.

- Els vinils d'aquesta col·lecció seran limitats, i cadascun d'un color diferent. ¿Es pot ser més fastigosament popi?

- A part de la venèria Oso Panda, el vinil inclou una cançó titulada "Lo que más nos gusta del verano es comer helado". Fals. Lo que más os gusta es anar a fer el downie a n'aquella República Indiependiente Gafapasta anteriorment coneguda com Benicàssim.

- La nena de lletja de Papá Topo es fa dir Paulita.

- Elefant Records acull grups amb noms com Corazón, Cola Jet Set (ex-Fresones Rebeldes), Mirafiori o els exterminables popis de culte Family.

- Els Papá Topo van estudiar a una escola Waldorf de ses illes. I ja sabeu què significa Waldorf. No Tv. No PS3. No internet. No examens. No autoritat. Només trossos de fusta pelats i la lliure imaginació del nen.

PS: Això vol dir que no tenen pistoles ni ganivets per defensar-se de l'eventual atac d'una multitud popular alienada per la fúria.