dimarts, 13 de gener del 2009

Jo només llegeixo la revista Cavall Fort


Molts de vosaltres ja sabeu què és el Cavall Fort, però de totes maneres ho exposaré breument per aquells que encara no sabeu de què cony va la vida. El Cavall Fort és una revista infantil per nens que tenen tots els números per convertir-se en petaculs, efeminats o monstres que juguen al Quiminova quan tenen 8 anys i llegeixen a Plató quan en tenen 10. Per a que ens entenguem, si en Carlos Blanco hagués estat català hauria llegit Cavall Fort. I si en Carlos Blanco hagués estat mun germà li hauria rebentat la carcanada amb un pot d'ambientador, però aquesta ja és una altra història.
El Cavall Fort fa gala d'un humor repel·lent, set-ciències i d'una ingenuitat que voreja el mongolisme. Els nens d'avui en dia haurien de crèixer veient pelis d'en Tarantino i d'en Dario Argento. Però com que sé que les meves propostes educatives no acostumen a ser massa ben rebudes he decidit boicotejar el món de les revistes de passatemps. El dia que en Cthulhu es digni a aparèixer conqueriré la cúpula de Cavall Fort i canviaré els continguts de la revista. Aquí els teniu en primícia.

1. Troba quina és la diferència entre aquestes dues imatges, petit troç de merda adoptada.




2. En aquesta sopa de lletres hi ha amagat el nom d'una popular presentadora amb el síndrome de Down. Troba-la ràpid o seràs immediatament teletransportat al Club Arni.


3. Ajuda a en Tom Cruise a reunir-se amb els seus amics. Desprès crema-ho tot i pregunta als teus pares qui són els Reis d'Orient.