dilluns, 18 de maig del 2009

Jo només batejo al Barça



Mentre el Barça atravessa la última etapa cap un valhalla terrenal, ple de putes i farlopa, hi ha culés que volen compartir el pastís de la victòria. Perquè a can Barça tothom tindrà la seva recompensa: en Jan Laporta es jalarà un impossible entrepà de cigala de camell, en Bojan tindrà un descans per pujar al Tutuki Splash, en Pep serà portada de la revista Zero i a l'Iniesta li compraran, per fi, aquell programa informàtic amb rutines empàtiques i afectives que Silicon Valley porta temps ultimant.

Però què passa amb la resta dels culés? El iaio que es calça barretina quan mira els partits, el pare de família que quan guanya el Barça empala la dona i li sua la polla que ho sentin els fills, el jove votant de les CUP que surt rabent cap a Canaletes per expulsar a les forces d'ocupació de la festa blaugrana. I és que tota aquesta gent és part activa en la victòria. Ep, no m'ho invento jo, que ho diuen els mateixos jugadors! Ho afirma Jan Laporta amb americana de cuir, en Pep Guardiola i fins i tot Hristo Stoichkov, que amb aquests quilos de més, aquesta mala baba soterrada, aquesta patxorra i aquest talant campetxano, té tots els números per esdevenir el Bertín Osborne de l'Europa de l'Est. Temps al temps.

Preguntàvem: què passa amb aquest culès? Doncs no res, senyores i senyors. Bé, una cosa sí que passa, és cert: que TV3 els pren per subnormals. Encara que els de la nostra saben que l'aficionat no compartirà els llorers de la victòria amb el seu club, la seva avidesa empresarial els insta a estafar tant com poden al culé habitual prometent-li, de forma vana i amoral, una petita quota de participació. Tema dels sms per triar el nom d'aquest nou Dream Team. Una puta estafa, sí senyor, però TV3 està fent la primera pela. Milers d'aficionats àvids de capbussar-se a la Història blaugrana envien missatges compulsivament per batejar aquesta alineació conjuntural. El resultat és un carroussel de noms a quin més subnormal. Anem amb uns quants exemples reals: La quinta del shorreo, FBI (Fabricants d'Idees Brillants), Gladiator Barça, Els intocables d'Elliot Pep, La Guardiola Mecànica, Pep Show Boys o En-6-A-2, d'encisadors, toca't els ous.

Encara que, pensant-hi bé, potser aquests aficionats, per molt culés que siguin, es mereixen ser estafats. Per ingenus i, sobretot, per subnormals.