dijous, 14 de maig del 2009

Jo només busco company de pis


Que no us enganyi el cimbell aquest que us he posat per títol. Jo avui tinc molta feina tot i que, a pesar dels meus deures professionals, m'hagi llevat a les 11.30. Però tampoc és feina el que avui m'ocuparà: és la season finale de Lost que ara mateix s'està descarregant a una velocitat de gusiluz. I si escric un post és perquè mentre s'estigui baixant el capítol no tinc els ànims com per dur a terme activitats amb unes exigències intel·lectuals massa estrictes.

Però anem al tema. Fa unes setmanes un servidor i el company Baccus es van quedar sense companys de pis, així que s'han vist obligats a endinsar-se a l'inframón del Loquo.com Una dada ràpida: observeu l'hàbil ús de la tercera persona del plural, com donant a entendre que un servidor es preocupa de la cerca de nous companys quan, en realitat, el que fa és entrar al Loquo per fer unes rises. Sí amics, perquè en aquest conegut portal hi prolifera la tipologia mitjana d'humà coneguda com a subnormal. Anem a fer un anàlisi en detall d'alguns dels anuncis reals que t'ataquen tot navegant pel Loquo. I quan dic en detall vull dir cruel, parcial i pseudomongoloide. Com els articles de la Pilar Rahola.




"Pareja con intereses artísticos y muy cultos busca piso en la zona example insquierdo"


Retenim els conceptes culto i example insquierdo.

"Wey, busco compañero para piso con buena onda. Sólo latinos. No somos rasistas, nos gusta estar con nuestra gente para sentirnos serca de casa"

Model paradigmàtic del 80% dels anuncis de Loquo, si bé la majoria d'ells tan sols es limiten a puntualitzar el "sólo latinos" y no donen cap tipus d'explicació. Perquè és permet això? Algú s'imagina l'alarma social que causaria si l'anunci fos "busco compañero de piso, sólo blancos, nos gusta estar con nuestra gente"? Exacte, un èxit total.

"Mi nombre es Francisco y busco un lugar especial, con buena ENERGIA donde comenzar una nueva etapa de mi vida. Tengo 30 años, soy original de Alicante. Vivo en Barcelona hace unos 8 años, anteriormente he vivido en Londres y Berlín….. los últimos tres años vivo a caballo entre Barcelona y Londres. Tengo Barcelona como base, pero suelo viajar a menudo. Soy Creativo, diseño interiores de clubs, bares, comercial Spaces; dirección creativa para productos y Branding."

Algú disposa d'una habitació amb cadira elèctrica per donar-li a aquest encantador viatger tota l'ENERGIA que busca i més?


"HOLA SOY CHIKO DE 28 AÑOS QUE BUSCA HABITACION URGENTE PARA JUNIO ES PARA LARGA TEMPORADA,SOY ESPAÑOL,TRABAJO DE VIJILANTE DE SEGURIDAD,BUSCO PISO DE BUEN ROLLO, SOY FUMADOR PAGO HASTA 320 TODO INCLUIDO OS DEJO MI IMEIL POR SI KEREIS PONEROS EN CONTACTO CON MIGO el_petas7@hotmail.com"

Vaja, el que jo entenc per prototip de company de pis ideal. Escriu amb Ks, fot més faltes que un jugador del Bilbao, deixa anar perles com "imeil" o "con migo", canvia les G per J com Juan Ramón Jiménez, és guàrdia de seguretat i el seu correu electrònic és el_petas7. Crec que s'ha acabat la cerca.