divendres, 29 de maig del 2009

Jo només aplaudeixo als djs de Londres



Observeu bé al nigger aquest de la foto. Es diu Johann Wald i és un conegut presentador de continguts modernillos. Potser alguns no el coneixereu. Doncs considereu-vos afortunats, perquè vosaltres heredareu el regne dels cels. Actualment, en Johann presenta un Top nosequé a la cadena MTV. Un Top 10 o Top 5, no n'estic segur. En tot cas, segur que no és un Top pi o un Top epsilon.

Doncs l'altre dia, mireu si n'és d'insondable l'estupidesa humana, vaig acabar caient al parany de la MTV. Ho sé, totalment irreprotxable, no cal que insistiu en el tema, fills de puta. Doncs bé, va ser sintonitzar el canal i aparèixer aquest subjecte contant la següent anècdota. Atents, perquè no hi ha prou bilis al món per explicar la ràbia que em va fer.


"Estábamos un día de club en club de la city de London cuando entramos en uno súper exclusivo. Estábamos allí bailando y un amigo mío se acercó al DJ para preguntarle: ¿tienes a los Yeah Yeah Yeahs? Y el DJ, entusiasmado, le respondió: ¡Yes, yes, yes! Entonces mi amigo replicó: ¡¡¿¿Puedes ponérmelos??!! Y va el DJ y le contesta: No, No, No..."

Apuntin i disparin.