dissabte, 2 de gener del 2010

Jo només vull ser una persona nova


No convè començar l'any massa forts, no sigui cas que la inventiva surti tota de cop i acabem la temporada a mig gas. Així doncs, començarem amb una originalissíssima entrada sobre (falsos) propòsits d'any nou. I dic falsos perquè en realitat és un (altre) pretext que justifica atacs innecessaris i gratuits contra objectius aleatoris. I dic altre perquè tot el blog és una pantomima que camufla aquest tipus d'atacs indiscriminats. Enjoy.
- Caçar amb les meves pròpies mans a Joan Laporta i fer-me un collaret tribal amb els seus ullals.
- Reunir proves suficients com per demostrar que Miley Cyrus i Hanna Montana són la mateixa persona.

- Respectar els animals.

- Escriure una entrada per riure'm de tots els gilipolles que van veure el primer capítol de FlashForward i van ser incapaços de deduir que la sèrie era una puta merda. Ja heu perdut 7 hores i escaig de la vostra vida. Baixeu del carro ara que podeu.

- Soltar deu fures infectades de pesta negra a l'H&M.

- Trobar el rastre de molles de pa que va deixar Maddie McCann mentre s'endinsava al bosc. I quan dic molles de pa vull de sang, vísceres i semen.

- Escriure l'Acontrapèl de Marc Vidal.

- Organitzar un partit polític amb l'únic i explícit propòsit d'arrancar la cabellera els pèl-rojos i fer-ne bossetes de té.

- Elaborar un pla d'atac contra tots els pobres d'esperit que envien desesperadament missatges de text de les 23.55 del 31 de desembre a les 00.10 de l'1 de gener de l'any següent abans del col·lapse de les línies telefònics. L'estratègia consisteix en:

1. Rebre el sms.
2. Minut de reflexió.
3. Inspirar.
4. Expirar.
5. Enviar-los-hi el virus del SIDA via SMS.