dimarts, 11 de novembre del 2008

Jo només tinc esperança en els adolescents

Habitualment s'associa la genialitat a intel·lectes privilegiats: Shakespeare, Einstein, Dalí, el Dioni, etc. Però jo penso que la genialitat és un ens transpersonal i autònom que es manifesta en situacions i persones sense connexió entre sí. A resultes d'això, imbècils integrals protagonitzen episodis d'una genialitat tan absoluta que només pot ser qüestionada per la també absoluta estupidesa dels subjectes que la propicien.

Fotografia Filosòfica és un projecte en que els alumnes de batxillerat imaginen un qüestió de caire filosòfic i realitzen una foto relacionada amb el tema escollit. Els resultats són d'allò més previsibles. Una via ferroviaria acompanyada del lema "On ens porta la vida?" o Bush i Obama donant-se la mà junt a la pregunta "¿Cambiará algo?" són només algunes de les originalíssimes idees de les aventatgades ments dels adolescents d'avui en dia. Però entremig de tanta mediocritat i pseudohumanisme almibarat apareix la frase "Si tienes una cara tan bonita no necesitas unas siliconas enormes para llamar la atención" junt amb la següent imatge.






Això sí que és un autèntic guorkin class jirou! El fracàs escolar de l'alumne és més que previsible, però havent estat tocat per la mà de la Deesa Genialitat el noi pot vanagloriar-se de passar a l'inmortal firmament de l'humor. Bravo! Un petó a l'esfínter per tu!

Podeu comprovar-ho tot aquí, on també podreu deleitar-vos amb el missatge de l'administrador qüestionant el contingut filosòfic de la proposta i l'alumne suplicant que no li borrin la foto. Para todo lo demás, mastercard.