divendres, 9 d’octubre del 2009

Jo només domino el poder de la informació


La informació és poder. Però en una societat dominada pel paradigma bulímic de la moda, la informació que ahir ens convertia en reis, demà en deixa com uns mongòlics. Per tant, més que no pas informació crua, el que atorga un poder verdader és la capacitat de seleccionar la informació. I per això els neonazis de Google poden estendre el seu poder, esperonats pel clam del poble innocent.

Si doneu un cop d'ull a l'anterior post, comprovareu que hi ha una quantitat intimidant de comentaris. Molts de vosaltres us preguntareu què merdes va passar, i aquells que us capbusseu de forma inconscient en el caos informatiu dels comentaris tal vegada us endureu una impressió equivocada. És obvi que es produí una discussió, a voltes força elevada, sobre els límits i la validesa dels discursos de les ciències i de les humanitats. Cert, però aquesta no és l'arrel de la discussió. El que pretenia la il·lustre parròquia era convèncer, per mitja dels seus esforçats arguments, al nostre amic Albert, "futur" doctor amb la mateixa supèrbia que House, però amb una coixesa que no és física sinó mental. Però aquest estudiant de medicina no atèn a raons perquè no entén el llenguatge de la ciència, sinó que el repeteix com un macaco.

Per tant, la part important són els insults, l'únic llenguatge que és capaç de processar. Així que he fet una petita selecció dels insults ja que, al cap i a la fi, foren els punts àlgids de la controvèrsia. Prepareu-vos per una injecció de coneixement pur, fills de puta.





"Un metge es un infermer frustra't"

"Pobre imbècil de merda que vas de sobrat quan encara deus estar en pràctiques"

"Subnormal"

"Els teus arguments de sobrat te'ls pots ben fotre pel cul."

"Tinc vergonya de compartir l'ofici amb tu."

"subnormal"

"El complement directe serveix per descriure llengües i per tant aprendre-les per poder anar a un país decent i ser metge investigador i no un xupapolles d'urgències com tu, subnormal."

"Subnormal"

"Marxa a follar-te els cadàvers de les pràctiques i/o obre't un blog de la teva trista vida."

"Diagnòstic: Platonicitat aguda"

"Subnormal"

"Els metges son MERDA"

"Em sorprèn que un pobre metge deficient hagi causat tanta polèmica en un lloc com aquest"

"Albert, faci un favor a la societat i estudïi psiquiatria"

"Benvolgut Albert. Estic content, perquè veig molta ràbia a les teves paraules. Certament, fruit de la teva inferioritat."

"Tumor de polla"

"Pobre noi. Segur que mira anatomia de gray i plora a les escenes sensibles."

"Deficient mental amb el neocòrtex d'una rata"