divendres, 2 d’octubre del 2009

Jo només follo a tota canya


Llegeixo estupefacte al blog del company Pere Llufa que l'ejaculació precoç afecta a 3 de cada 10 occidentals. I dic estupefacte perquè encara em sembla que són pocs.

Penseu que les femelles del món animal segueixen un programa d'acoplament basat en unes premises genètiques tan exclusives que davant seu Adolf Hitler queda com un Pocoyó qualsevol. Això provoca que els quatre mascles alfa de cada espècie fecundin a totes les femelles, any rere any, generació rere generació. I aquí entra l'endogàmia. Aviat estan cosins, fills, germans i tota la parentela follant entre si, donant lloc a una fauna totalment subnormalitzada. I així estan tots els putos animals, sotmesos a la glòria immortal del poder humà.



L'únic que permet trencar l'equació endogàmica és l'ejaculació precoç. Autèntics pícars amb el semen a flor de pell, que s'apropen per darrere a les femelles i les fecunden amb un cop de maluc, abans que ella o el mascle alfa li rebentin a hòsties la cigala. La seva lefa hipotèticament degenrada irromp dins del codi genètic borbònic i autàrquic de les espècies, tot introduint la variable que dinamita l'endogàmia.

Ejaculadors precoços del món, no feu cas de l'estigma que us vol penjar la societat. Si no fos per vosaltres, els downies potser no estarien només guanyant conchas a Sant Sebastià i monopolitzant les monarquies europees, sinó dirigint la Disney i la General Motors. I aquest és el primer consell del cap de setmana. L'altre és que no s'ha de dir tres vegades Carlos Baute davant d'un mirall. Porta mala sort. Molta mala sort.