dimecres, 14 d’octubre del 2009

Jo només sóc jutge i executor


Finalment, sembla ser que el cas Gürtel esquitxarà més que Nacho Vidal fent un bukkakke. Més que Nacho Vidal fent un bukkakke amb cent persones. Més que Nacho Vidal fent un bukkakke amb cent persones dins una habitació de tres metres quadrats. O també més que una granada palestina dins l'entrepà kosher d'un nen jueu. Tot depèn de si preferiu la broma escatològica o la política.

Un dels personatges al punt de mira d'aquesta trama de corrupció és el senyor Alejandro Agag, empresari, antic eurodiputat, pepero, gendre de José María Aznar, cosí de Lady Gaga, amic de Fernando Alonso, Ecclestone i Briatore. Un perla, el tio. Però com bé sap l'amic Silviober, per evadir la justícia només necessites molts diners i pocs escrúpols. I, com bé sabem, el senyor Agag està ben servit del primer i probablement ni coneix el significat de la segona. Al cap i a la fi, estem parlant d'un empresari d'èxit casat amb la filla d'Aznar. Podeu imaginar a algú amb menys escrúpols?


Per tant, mai sabrem la veritat sobre els negocis obscurs d'Alejandro Agag. Però mireu-lo bé. És obvi que el tipus és un pervertit. Un pou de vicis sufocats que només poden ser exorcitzats en la intimitat. Com li passa al seu sogre amb el català. Així que, com que mai sortirà a la llum la veritat sobre els seus negocis turbulents, sempre ens queda la possibilitat d'esPPcular sobre els seus vicis. Potser és absurd. Potser és una pèrdua de temps. Però també és cert que si algun dia l'Alejandrito és mor, i a les portes del cel Nostre Senyor cerca al google Alejandro Agag per deliberar si el deixa entrar o l'envia a l'infern, el seu nom sortirà relacionat, encara que de forma molt remota, a conceptes com coprofàgia animal, tiro al enano o po-po-po-poker face. I només per això ja haurà valgut la pena.

Anem, doncs, amb els vicis inconfessables d'Alejandrito:

- Beure Nestea.

- Llegir les novel·les d'Antonio Gala.

- Usar la paraula sindicalista com a sinònim de jueu.

- Exprimir llimones amb la punta de la polla.

- Allargar un bitllet a un pidolaire i enretirar-lo a l'últim moment mentre diu "no, que luego vas y te lo gastas en vino".

- Follar-se a l'Anita Aznar.

- Riure els acudits de El Roto.

- Donar pel cul a Fernando Alonso mentre li agafa les orelles amb les mans i crida "rum! rum! la moto!".

- Ejacular contra la seva pròpia cara.