dilluns, 24 de novembre del 2008

Especial Una setmana de merda: Jo només la cago al vàter

L’expressió ...de merda rarament s’empra en sentit positiu. Un dia de merda, un polvo de merda, un restaurant de merda, un generador de partícules de merda. Fuig si hi ha merda de per mig. Go away if there’s shit in between.
En sentit estricte la merda són les deixalles del nostre cos, tot allò que el l'organisme rebutja. Els animals que mengen merda no sobreviuen perquè la merda no té nutrients. Només aquells individus prou intel·ligents com per no menjar merda passaran a disputar-se la corona de la jerarquia genètica. Així doncs, estem evolutivament condicionats a pensar en la merda com quelcom desagradable. Doncs llepeu-me la cigala fins fer-la xiular, dic jo.
Digue’m no a la tirania de l’evolució! Què significa Una setmana de merda? Insomni, preservatius reventats i problemes laborals? No! Hi ha persones per les quals una setmana de merda és una promesa d’esfínters bojos i sexualitat salvatge. Són coneguts com a copròfags, i amb ells començarem aquest especial. I òbviament, la manera més indicada per fer-ho era recuperant els aclamats... Hardcore Stand-up Comedy Show!



Hi ha coses que si són falses haurien de ser veritat, i el rumor sobre l’amor de l’insigne senyor Romero per la merda és una d’aquestes coses que (si-us-plau) haurien de ser verídiques per la força.




A Jo només follo a pèl tenim un gran respecte pel senyor Constantino Romero. No oblidem que ha posat veu a Lord Vader i a Harry el Sucio. Si especifiquem això és perquè volem fer constar que amb aquest post d’avui no pretenem humiliar-lo. De fet, hem pensat que per comunicar-li la nostra devoció podríem fer-li una ofrena. Entre tots els lectors reuniríem un conjunt de tifes, pròpies i alienes, i li faríem arribar en una bosseta com si es tractés d'un mix de fruits secs. Però de moment ens limitarem a dedicar-li la ignauguració de l'especial Una setmana de merda. Va per tu, Consta!