dimecres, 15 de juliol del 2009

Jo només continuo ejaculant



Dedueixo, per la quantitat ingent de visites i l'allau de comentaris del post anterior, que compartiu amb mi la grandesa de dibuixar lefa a la boca del personal. Per aquells que no hagueu captat el missatge, us repetiré que el recurs de pintar un rajolí de semen de forma matussera, preferentment amb el Paint, és la quintaessència de la desqualificació gratuita. Sabeu allò de rebota y en tu culo explota que fan servir els contertulis 59 segundos quan no tenen arguments? Doncs el semen és millor. Sabeu allò que fa el Pedro Vera de dibuixar a tot crist guenyo per humiliar-los frontalment? Doncs això de la lefa és mil vegades millor. Gratuït, escatològic, fugaç, traïdor, prenyat amb una poderossísima càrrega simbòlica i amb un profund arrelament a la cultura popular. Si és que ho té tot!

Recordeu aquell afer dels downies? Doncs encara hagués sigut millor amb un rastre de lefa a la boca del retrasat. Ara sí que ja no es pot millorar més.



D'altra banda, enfront de la sequera de l'estiu i l'escassetat de comentaris/visites, emprendré una iniciativa populista, a la vegada que polèmica, per aixecar els ànims de la parròquia. ¿Com quedarien els avatars d'alguns il·lustres bloggers esquitxats per la glòria esplendorosa de la lefa?



Vaja, sembla que el nostre idolatrat Jaïr, a part dels guions, deixa moltes altres coses igual de brillants.



Josep, ara entenem que el rectangle vermell no serveix per protegir la teva identitat, sinó els teus ulls despullats.



Arribar a ser blogger és molt dur. Sinó, pregunteu-ho al Markutis, que per aconseguir-ho ha hagut d'empassar-se situacions molt dures.



A l'homilía d'ahir el Pare Bukkàkez afirmà que allò del calze i la sang de Crist és metafòric, que el fluïd sagrat del Salvador no és precisament ric en hemoglobina.




Sembla ser que les relacions del Sr. Manel amb el seu negre tornen a ser igual de fluïdes que abans.



Tots sabem que el pit és una zona altament erògena. Encara que sigui de pollastre.