dijous, 3 de setembre del 2009

Jo no follo ni a pèl


(Per sort o) per desgràcia, aquests tres galifardeus de la foto són tot un fenomen entre els adolescents. I com tot fenomen, els Jonas Brothers s'expandeixen de forma viral per tota la cultura. Cedés, merxandatge i portades de revistes testimonien la vitalitat d'una epidèrmia més perillosa que la grip aviar. I per si no n'hi havia prou, ara va Disney i els hi dedica tota una sèrie a un dels seus canals televisius. De puta mare.

Però afortunadament, els germans Jonas són partidaris aferrissats del vot de castedat fins al matrimoni. I dic afortunadament perquè amb una mica de sort la subnormalitat abismal que impregna la genètica dels Jonas i de la plèiade d'adolescents sense pèl als genitals que els segueixen s'extingirà sense haver catat la reproducció. Perquè hi ha un fotimer de perills que atempten contra la vida de la canalla durant la vida premarital. Drogues de disseny, el Xiquipark, scooters i quillos matanòvies. Així que com més dilatin la primera còpula més negre ho té el seu genoma per expandir-se. I tots hi sortim guanyant, penseu-hi.




Per tant, jo mateix he decidit elaborar una llista de consells per apartar als adolescents de les temptacions de la carn. En aquesta empresa m'ha estat de molta ajuda la blogger Pro-Ana Girl. A la seva web hi podem trobar fins a 50 consells per a les nenes que es volen convertir en unes putes anorèxiques ("princeses" en l'argot Pro-Ana), i no he pogut més que celebrar que les seves estratègies per no menjar siguin fàcilments extrapolables a la croada antisexual dels Jonas Bros. Així que pràcticament només m'ha estat necessari traduir els consells de l'amiga Pro-Ana Girl, eliminant quan era necessari la paraula comida (encara que ara m'adono que potser ni això era necessari).
En fi. Adolescents, llegiu i recordeu que no esteu sols/es en la vostra lluita contra les hordes de prostitutes juvenils del Bershka i de l'Amèrica Llatina. Cada cop que algú us vulgui follar, només heu d'emprar alguna de les següent estratagemes:

1. Digues que ho has fet amb amigues al carrer i que no en tens més ganes.
2. Excusat amb un mal de cap.
3. Quan et vegis obligat/da a fer-ho, mou-la amb les mans i juga amb ella, mentre els distreus amb una bona conversa.

4. Olora-la i digues que té una pinta deliciosa, però al cap d'una estona marxa al·legant que tens feina pendent.

5. Apuntat a un gimnàs. Tonificaràs el teu cos i podràs dir que ja ho has fet allí.

6. No portis al damunt més diners dels necessaris, així no podràs fer-ho ni quan no puguis resistir la temptació.

7. Quan no puguis soportar-ho més, posa-li sal o sabó per aconseguir que tingui mal gust i t'acabi fent fàstic.

8. Quan fallis autolesiona't per castigar-te, però fes-ho a zones on ningú pugui veure les ferides.

9. Mastega-ho, fes veure que vas a beure aigua i escup a la paperera.

10. Si t'obliguen digues que no en tens ganes i que ho faràs més tard a la teva habitació.