dilluns, 5 de gener del 2009

Jo només copulo amb jabates

Any nou vida nova, va dir algun imbècil. Així que no li farem cas i apostarem per velles fórmules d’eficàcia provada i contrastada. Imagino que alguns lectors recordareu que en un post antic vam introduir el concepte jabata. A grans trets, jabata és un apel·latiu que s’aplica a fèmines amb una sexualitat mòrbida i exuberant. Són dones que follen a ganivetades i que inclouen dins del mateix camp semàntic conceptes com gulag, còpula, fel·lació, endogàmia, Children of Bodom i nivell 10 en l’escala de Torí. Total, que follar amb elles ha de ser una experiència més bizarra que una palla amb la mà esquerra de Django Reinhardt.

Com que l’aspecte més controvertit del post anterior va ser la dubtosa classificació que vaig establir avui he decidit presentar les jabates sense ordre ni concert.


Yoko Ono

La sinestèsia és un recurs literari que consisteix en descriure una sensació amb un atribut propi d’una altra. Un soroll tendre, per exemple. En pintura una sinestèsia es produeix quan l’artista plasma una sensació no visual de forma gràfica. El crit de Munch n’és un exemple paradigmàtic.

Jo penso que la imatge de la vídua de Lennon està carregada de sinestèsia. I és que cada cop que veig una foto de la senyoreta Ono ja hem sembla olorar la fortor a pixum que exsuda.

La gent encara es pregunta per què John Lennon acabà amb aquesta meuca japonesa que sembla la nena de The Ring desprès d’una intensa sessió de Pastis & Buenri. Doncs està clar, amics, la Yoko és una jabata.



Pilar Rahola
Existeixen forts rumors sobre que l'entranyable Josep Cuní abraçà l'homosexualitat desprès que la seva companya Pilar Rahola li fes repudiar el gènere femení. En Josep hauria d'estar agraït: a mi l'existència de la Pilar Rahola em fa renegar de la humanitat sencera com a raça.
És un fet contrastat que la Rahola es posa a mil portant la contrària, així que com més xiscli algú més gaudirà provocant-li dolor. I diuen les males llengües que els israelians ja tenen pensat com expulsar al personal de Gaza: lligaran a la Pilar Rahola al frontal d'un tanc. Amb la teta dreta fòra. Amb corsè de gothic-lolita. Glups. A mi, si voleu que us digui la veritat, tot això em provoca repugnància.


Rosa Díez
Doncs que voleu que us digui, a mi la líder de Unión y Progres esos quasi em deixa sense paraules. Provoca pavor. I diuen que al llit renega en occità.



Tània Sàrrias
Què més voldríeu, fills de puta.