dissabte, 28 de febrer del 2009

Jo només presento l'especial Catalunya eugenèsica



L’eugenèsia és un procés mitjançant el qual s’intenta redreçar o conservar una línia genètica segons uns paràmetres ideals. Si vols una descendència amb unes determinades característiques prioritzes els acoblaments entre genitors que disposin precisament d’aquestes característiques. Aquest procediment gaudeix d’una notòria impopularitat donat que fou un dels estendards d’aquell moviment dirigit pel noi de Baviera, també conegut com Adolf Hitler. Però Peter Sloterdijk ens invita a abandonar el cinisme: l’eugenèsia no tan sols figura als programes inicials de l’humanisme occidental (La República de Plató) sinó que és un símptoma indefectible de sentit comú. Si tu pots escollir entre un fill manco o el kit complet se’t pot acusar de nazi eugenista per decidir sensatament la segona opció? Exactament, no. Però sí se’t pot acusar de subnormal si vols un Languis per molts premis que hagi guanyat.
Aquesta exordi em serveix per presentar la meva tesi principal: a Cataluna sobra gent! En concret, l’establishment cultural català està trufat de necis que demanen a crits una castració química per evitar que el seu genoma depauperi la descendència no tan sols catalana sinó també mundial o universal. Si volem un món millor llavors ha arribat el moment de tallar polles.



Així doncs, aquesta és la premissa d'aquest nou especial revolucionari. 7 dies, 7 fills de puta als que ajustem comptes. O bé 5 dies, 5 malparites/des ajusticiats/des. Tot depén de l'humor que tingui i de com m'hagi cansat de la broma al llarg de la setmana. Però per dur a terme aquesta tasca demanaré l'ajut dels lectores i lectores habituals (i els esporàdics també, fills de puta). Als comentaris d'aquest missatge podeu deixar JA les vostres propostes. Recoredeu, han de ser persones (homes, dones o àngellàtzers) vinculades al món sociocultural català: polítics, artistes, periodistes, tertulians, presentadors, ajuntalletres, vividors, esportistes, etc. Tot s'hi val mentre no proposeu gent amb un filldeputisme més accentuat que el meu.
El dilluns començarem amb una petició que m'han fet arribar constantment: Marc Vidal. Desprès aniran apareixent la resta, però no us estranyi que no faci puto cas de les vostres propostes. Com va dir el senyor que vol ser blogger: tampoc es tracta de que penseu que això és una democràcia.