divendres, 5 de desembre del 2008

Jo només follo amb jabates

Hi ha dones que fan pinta de comportar-se com jabates al fill. Aclarim el significat del qualificatiu jabata. Per mi és molt important perquè denota a la vegada conceptes com brutícia, violència i sexe sòrdid.
En definitiva, les jabates són dones que un cop al llit t’insulten, grunyen i et mosseguen l’escrot. Dones que t’ho fan passar malament en general i a les quals els hi put el cony a disolvent industrial. Ho sento si estàveu menjant mentre llegíeu. En cas afirmatiu, acabeu i llavors procediu a llegir el següent Top 3 Jabates.

3. OPRAH WINFREY
Cèlebre presentadora i milionària d’origen afroamericà. Voldria afegir que pesa molts quilos, no sé quants, però molts quilos. En tot cas massa com per ser considerada una dona o inclòs un ésser humà.
Quan la veig m’imagino l’Ozzy Osborne arrancant el cap d’un rat-penat a l’inici del concert. Tot seguint l’analogia us diré que per mi l’Oprah t’arrancaria la polla d’una mossada i desprès continuaria follant com si res. Us ho definiré amb un castellanisme: espelusnant.

2. J. K. ROWLING
Aquesta britànica ostenta el dubtós honor de figurar a la llista de fills de puta podrits de diners Forbes donat que és l’autora de Harry Potter. Conta la llegenda que aquesta senyora passà d’una condició de pobresa extrema a la riquesa en tan sols 5 anys. De fet, diuen que escrigué el primer llibre de Harry Potter dins d’una tasca de mala mort a Dublín.
Personalment, jo me l’imagino cavalcant homless mentre els fueteja amb una vareta màgica. De ben segur que disposa d’un escamot de nans vestit d’elfs que surten al carrer per segrestar rodamóns mamats de Don Simón. I encara diria més! Apostaria que un cop a la seva mansió se’ls folla i desprès els sacrifica davant d’un altar a Lucifer.
Diuen que els taurons tenen tres fileres de dents. Jo crec que J.K. Rowling té tres fileres de llavis vaginals.



1. ISABEL COIXET
Aquesta gafapasta representa allò pitjor de la fauna barcelonina. Ja pot citar a Passolini i a Fassbinder que fa pinta de passar-se les nits mirant pelis de Max Hardcore i Freaks of Cock.
Aneu amb compte si aquesta llangardaixa us aborda un dia en passar per davant del CCCB. Probablement acabareu amb el vostre cos lligat a un llit, nus i empastifats de merda. I no us estranyi si aquest episodi humiliant és gravat en vídeo i presentat a Sundance sota coartada intel·lectualoide.

"Epifania sublime de la erótica y el poder en la posmodernidad. Nunca la deconstrucción de lo grotesco había alcanzado cotas tan altas de oblicuidad. Para bien o para mal, un film condenado a la clandestinidad intelectual."
Desirée de Hez, Rockdelux

Au aneu tots a parir panteres, fills de puta.