dijous, 4 de desembre del 2008

Jo només crec en el capitalisme si hi han bessones vampir

L’altre dia vaig veure aquest llibre juvenil dins d’una llibreria:

Forma part de la col·lecció Gemelas Vampiro, que de moment consta tan sols de dos llibres. Aquest és l’altre:


"Que amiga tan deliciosa" i "Prohibido morder". Recuperem un concepte que ja hem citat abans: llibre juvenil. Tenim bessones, vampirs i títols amb paraules tan suggerents com “amiga”, “deliciosa” i “morder”. I ara ve quan dic: QUÈ MERDES ÉS AIXÒ? Quan jo era adolescent amb aquests ingredients no feies una novel·la sinó una peli porno de lesbianes amb un parell de collons. Bé, això últim sovint escasseja al gènere lèsbic, però no és el tema.
Els púbers no llegeixen, estan tot el dia al facebook, al messenger, al mòbil, escrivint paraules i frases comprimides com si el winzip els hagués contagiat i s’estigués expandint pel seu cervell com un càncer. Davant d’això, la iniciativa pública (aka Generalitat) decideix regalar premsa als adolescents. Davant del mateix problema, la iniciativa privada decideix farcir els llibres amb vampiresses bessones catxondes.
Quan torneu a veure algú pel carrer amb la camiseta del Che Guevara podeu fotre-li una òstia. Digueu-li que va de part d’en Valero Sanmartí.