dimecres, 3 de desembre del 2008

Jo només miro pel·lícules de la Leni Riefenstahl

SINOPSIS: Uns joves estudiants d’un col·legi molt exclusiu dels Estats Units preparen un número de ball per la seva festa de graduació. No obstant això, el grup aviat constata que les seves habilitats pel ball són totalment nefastes. Els populars de l’institut comencen a mofar-se d’ells i de la seva incapacitat per coordinar-se, així que la iniciativa aviat cau en crisi.
Totalment desesperats, els nois i les noies acudeixen a una estranya acadèmia ubicada a la part baixa de la ciutat. Allí hi viu un misteriós professor d’edat avançada que respon al nom de Herr Instruktorr. Aquest personatge accepta entrenar-los, però el seu duríssim programa requereix que els alumnes es retirin durant dues setmanes a una casa al bell mig de la muntanya, on practicaran dia i nit.
Quan els alumnes arriben allí descobreixen que [SPOILER] Herr Instruktorr és Adolf Hitler, que fa anys que viu retirat als Estats Units. El vell Adolf interna el grup en un camp de concentració que ha construït amb les seves mans i pretén instruir-los en un mètode de ball arcà que és a la vegada una mortífera disciplina d’arts marcials. Els alumnes hauran de decidir formar part de l’exèrcit neonazi d’Adolf Hitler o... morir!
Tot això al ritme dels grups que més sonen a emissores juvenils com MTV. Avril Lavigne, Jonas Brothers, Tokyo Hotel, etc. Pop-rock efervescent i joventuts hitlerianes a go-go!