divendres, 26 de juny del 2009

Jo només sé que ha mort Michael Jackson




I, francament, no em sorprèn massa. Últimament se'l veia molt pàl·lid de cara. De totes formes, aquesta és una notícia colpidora a menys que siguis Jaume Roures i tinguis una turbina tesla per cor. I és que Jacko era un gran artista, ecplipsat per la seva figura pública, que brillava com un neó de Las Vegas: kitsch, autocomplaent, barroer, decadent, cridaner, artificiós i amb cert tuf a prostitució infantil. Per sort o per desgràcia, el petit dels Jackson 5 passarà al firmament de la cultura popular com aquell subjecte que follava nens, que es va operar per ser blanc, que tenia un ranxo de nom Neverland, que es premia la collonera per fer els aguts. Quin peça, en Jacko!

Avui tots són plors i titulars de diaris on els fills de puta dels periodistes s'esquincen les vestidures. Estava a la flor de la vida. Un home a la cúspide del seu potencial creatiu. Un músic en estat de gràcia. Just havia descobert Jo només follo a pèl. Ja no ho veia tot negre. Nens, no us droguessiu. I bla i bla. Verborrea periodística. Tant de bo els hi tallin els dits i els collons a tots. Ja veureu els titular d'aquí dos dies, quina de sang i quina de fetge.

"Una bossa de patates McCain suggereix una connexió entre Michael Jackson i la desaparició de Madeleine McCann"

"Michael Jackson no té anus"

"La cosina sudaca de la veïna de la dona de fer feines de garatge de Jacko afirma que era més de Donettes"

"Paul McCarteney i Michael Jackson són la mateixa persona"

"Es descobreix que en Jacko estava registrat al Racó Català"

"Michael Jackson (joseffritzl) ha estat (joseffritzl) trobat mort (joseffritzl) d'una (joseffritzl) sobredosi (pederasta)"

"Michael Jackson bevia Nestea"

"Mickael Jackson feia mofa de la síndrome de down"

"A partir d'ara, les sopes de sobre Knorr portaran un 50% més de Michael Jackson pederasta"

Ja ho va dir Woody Allen, que la comèdia és tragèdia+temps. Posa-hi un periodista a l'equació i tens una farsa de dimensions dantesques. En aquest món hi sobra algú, i no era Michael Jackson.